Manufacture / car logos

Here non-phpBB topics can be discussed.
User avatar
Pond Life
Member
Member
Posts: 53
Joined: 31 Dec 2014, 12:43
Location: Earth

Re: Manufacture / car logos

Postby Pond Life » 10 Sep 2012, 20:00

OK, I still have a couple to do but New Tricks is about to start so I'm taking a break. I've done the Buick one.

User avatar
Pond Life
Member
Member
Posts: 53
Joined: 31 Dec 2014, 12:43
Location: Earth

Re: Manufacture / car logos

Postby Pond Life » 10 Sep 2012, 21:20

Here ya go Steve...
Last edited by Pond Life on 13 Jan 2015, 00:05, edited 2 times in total.
Reason: removed file as no licence or credit included

steve
Master of posting
Master of posting
Posts: 1213
Joined: 12 Jul 2009, 19:14
Location: uk

Re: Manufacture / car logos

Postby steve » 10 Sep 2012, 22:16

Thank you very much Pond...
I will give credit of your work on my showroom mod files :)
pm me link of website and details you want me to add.
I will repack file with appropriate read_me file ;)
Steve ©

User avatar
Pond Life
Member
Member
Posts: 53
Joined: 31 Dec 2014, 12:43
Location: Earth

Re: Manufacture / car logos

Postby Pond Life » 10 Sep 2012, 22:26

You're welcome Steve. My website link is in my profile, there are no details to add. :beer:

User avatar
RMcGirr83
Past Contributor
Past Contributor
Posts: 6243
Joined: 30 Nov 2006, 14:23
Real name: Rich McGirr

Re: Manufacture / car logos

Postby RMcGirr83 » 14 Sep 2012, 11:00

Pond Life wrote:My website link is in my profile....


Uhmmm, you sure about that?

User avatar
Pond Life
Member
Member
Posts: 53
Joined: 31 Dec 2014, 12:43
Location: Earth

Re: Manufacture / car logos

Postby Pond Life » 14 Sep 2012, 13:54

It was but I took it out again. It may have been a coincidence but loads of bots started arriving at my registration page with various referrers, all with one thing in common - they were all phpbb forums and the referrer url was <site/forum>/ucp.php

User avatar
RMcGirr83
Past Contributor
Past Contributor
Posts: 6243
Joined: 30 Nov 2006, 14:23
Real name: Rich McGirr

Re: Manufacture / car logos

Postby RMcGirr83 » 14 Sep 2012, 15:36

<site/forum>/ucp.php


which means some nub admin allows bots to view user profiles.

User avatar
Pond Life
Member
Member
Posts: 53
Joined: 31 Dec 2014, 12:43
Location: Earth

Re: Manufacture / car logos

Postby Pond Life » 14 Sep 2012, 15:56

Sorry, not sure what you mean? It's lots of different sites and none that I belong to so there is no reason for a link to my site to be in a user profile on any of them. There have always been spam bot attempts of course but this particular pattern only started a few days ago, just after I added the link here. It looks sort of like a cross between referrer spam and bot registration attempts. It's not getting them anywhere, my anti spammer measures see to that, but I'd rather they didn't show up at all and suck up my bandwidth.

I'm not trying to imply that this site is at fault in any way but it is possible that the link was picked up by a spammer from the profile in one of my posts here. I've removed the link on phpbb.com too just in case they got it from there. It does seem to be someone targeting phpbb boards.

User avatar
RMcGirr83
Past Contributor
Past Contributor
Posts: 6243
Joined: 30 Nov 2006, 14:23
Real name: Rich McGirr

Re: Manufacture / car logos

Postby RMcGirr83 » 14 Sep 2012, 16:08

referrer url was <site/forum>/ucp.php


what I am saying is if the referrer was whatever.com/forum/ucp.php then that is where the bot, or whatever, came from. This forum isn't located under a /forum so I don't believe it to have been referred from here.

That is what I was trying to say. Doesn't matter to me if you have your web in your profile or not and I highly doubt you would have to worry about bandwidth usage on your site (images typically consume the greatest amount of bandwidth), but your choice.

User avatar
Pond Life
Member
Member
Posts: 53
Joined: 31 Dec 2014, 12:43
Location: Earth

Re: Manufacture / car logos

Postby Pond Life » 14 Sep 2012, 16:26

This site definitely was not one of the referrers, the issue just coincided with when I added the link in my profile so I thought they may have picked it up from here. I'm not accusing you of any wrongdoing, but it may have been a visitor to this site. Not all of the referrers were from a forum directory, some were root, but all were phpbb based forums, that's the common link. Most hits came from the same Ukrainian IP address.

Sorry, I don't think I explained it very well, I didn't mean to confuse or accuse anyone. Because it doesn't matter to me if I have the link in my profile I removed it.

User avatar
Pond Life
Member
Member
Posts: 53
Joined: 31 Dec 2014, 12:43
Location: Earth

Re: Manufacture / car logos

Postby Pond Life » 14 Sep 2012, 16:31

The bot attacks seem to have died down now so I've added the link again.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] and 2 guests