Troll MOD

Post your MODs, receive and provide feedback!
Topics in this forum are not for MOD support, they are for giving the author feedback.
Forum rules
The topics in this forum are not for general MOD support, they are for giving the MOD author some feedback, ideas and bug reports.

Re: Troll MOD

Postby dak-rt-2a-xr » 19 Jul 2009, 15:35

HELP!!!

I found this site on the phpBB forums and thought this was the greatest mod ever.

I installed it using Automod, then had auto mod add the code to Black Pearl. Deleted the install/index.php like it said.

However, when doing that it added some files to the forum and it wouldnt work. I found the install folder in the forums directory and had to delete them.

After this mess, I decided to just delete it all together until i could read up on it more and figure out to install it manually.

Now, when people including me try to log into my board, they get this:
Code: Select all
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'xrunnerp_pbb01.trolls' doesn't exist [1146]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.


What in the world did i do?? I need to fix this ASAP before people who come to my site give up on me and my site...

PLEASE HELP! Im not worried about installing the mod, im more worried about getting it all out and making my board functional!
dak-rt-2a-xr
New member
New member
 
Posts: 2
Joined: 19 Jul 2009, 15:29

Re: Troll MOD

Postby napus » 19 Jul 2009, 15:38

Remove all the file edits you have done for mod.
Pure cache.
napus
New member
New member
 
Posts: 5
Joined: 07 Jun 2009, 12:38

Re: Troll MOD

Postby dak-rt-2a-xr » 19 Jul 2009, 16:04

I just did that.

Had to go though my entire directory and delete all the troll.php files.

Board is back up. Thank you for your suggestion.

Anyone know why this happened? I should have asked if this Mod was compatible with the Black Pearl Theme? Does it install correctly using AutoMod?

Thanks!
dak-rt-2a-xr
New member
New member
 
Posts: 2
Joined: 19 Jul 2009, 15:29

Re: Troll MOD

Postby napus » 19 Jul 2009, 16:43

I'm not using automod, if i do the edits by hand i 100% sure it will be works.
napus
New member
New member
 
Posts: 5
Joined: 07 Jun 2009, 12:38

Re: Troll MOD

Postby Obsidian » 19 Jul 2009, 20:16

dak-rt-2a-xr wrote:I just did that.

Had to go though my entire directory and delete all the troll.php files.

Board is back up. Thank you for your suggestion.

Anyone know why this happened? I should have asked if this Mod was compatible with the Black Pearl Theme? Does it install correctly using AutoMod?

Thanks!


The database installer portion of the MOD wasn't run. ;)
User avatar
Obsidian
Supporter
Supporter
 
Posts: 866
Joined: 13 May 2008, 15:20
Real name: Damian

Re: Troll MOD

Postby jibstar » 12 Aug 2009, 10:04

I have this troll mod but I had to disable it recently because my hosting company said it was using too many cpu resources and producing this error message.


[07-Aug-2009 00:01:50] PHP Fatal error: Declaration of troll_sleep::action() must be compatible with that of troll_action::action() in /home/???????/public_html/????????.net/forum/includes/troll/troll_sleep.php on line 22
[07-Aug-2009 00:02:14] PHP Fatal error: Declaration of troll_sleep::action() must be compatible with that of troll_action::action() in /home/porneru6/public_html/????????.net/forum/includes/troll/troll_sleep.php on line 22

Anyone know how to fix the problem?
jibstar
New member
New member
 
Posts: 1
Joined: 12 Aug 2009, 09:57

Re: Troll MOD

Postby raqman » 21 Dec 2010, 13:16

napus wrote:Finally i found solution, don't know why this is happens, but i did following:
Open constants_troll.php and comment lines:
Code: Select all
//define('TROLLS_TABLE',            $table_prefix . 'trolls');
//define('TROLL_ACTIONS_TABLE',      $table_prefix . 'troll_actions');

Open constants.php and added these to lines and mod works fine, but during installation, installer asked me for eg. styles\prosilver\theme\install_main.html :?:
so i had to put these for files to my theme and after installation removed.


Hope you don't mind me bring up this old topic, but doing a google search, this seems the closest to my same problem.

I have done a fresh install of 3.0.8 and the latest Troll mod and I also get the following Error:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/constants_troll.php on line 21: Constant TROLLS_TABLE already defined
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/constants_troll.php on line 22: Constant TROLL_ACTIONS_TABLE already defined

I checked constants.php and it does not have troll, so there is no duplication, I followed the instructions done by Napus and the problem does indeed go away, but considering this was a post done in Alphe in 2008, I wanted to check why this problem would appear on a fresh install and if indeed it is correct to do what Napus says against the standard install of Evil?

Thanks
raqman
New member
New member
 
Posts: 1
Joined: 21 Dec 2010, 13:11

Re: Troll MOD

Postby Kazekage » 01 Mar 2013, 19:12

This mod is still in development? I would like to continue their development, how I can contact the author?
Excuse my English, I speak Spanish
Kazekage
New member
New member
 
Posts: 2
Joined: 01 Mar 2013, 18:38

Re: Troll MOD

Postby bonelifer » 02 Mar 2013, 06:01

Kazekage wrote:This mod is still in development? I would like to continue their development, how I can contact the author?
Excuse my English, I speak Spanish


You can contact igorw on phpBB.com at: igorw
User avatar
bonelifer
Moderator Team Leader
Moderator Team Leader
 
Posts: 1475
Joined: 24 Jun 2006, 17:48
Location: htpc.MythBuntu
Real name: William

Re: Troll MOD

Postby Kazekage » 02 Mar 2013, 14:27

Thanks for your help bonelifer
Kazekage
New member
New member
 
Posts: 2
Joined: 01 Mar 2013, 18:38

Previous

Return to MOD Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron