Troll MOD

Post your MODs, receive and provide feedback!
Topics in this forum are not for MOD support, they are for giving the author feedback.
Forum rules
The topics in this forum are not for general MOD support, they are for giving the MOD author some feedback, ideas and bug reports.

Re: Troll MOD

Postby Obsidian » 24 Jun 2008, 07:38

eviL<3 wrote:Should work, strato. It will need updating for the next version though. :D

Referring to Alpha 3/Beta 1, correct? :?
User avatar
Obsidian
Supporter
Supporter
 
Posts: 866
Joined: 13 May 2008, 15:20
Real name: Damian

Re: Troll MOD

Postby BetaDevil » 24 Jun 2008, 12:06

You didn't update to the latest xsl-file, but nice work :D
BetaDevil
Supporter
Supporter
 
Posts: 27
Joined: 01 Sep 2007, 12:27
Real name: Tim

Re: Troll MOD

Postby igorw » 24 Jun 2008, 13:54

Are you sure about the XSL file? I'll check that :oops:. And yes, i mean alpha3/beta1 ;).

Edit: you are correct, i'll fix that.
User avatar
igorw
Past Contributor
Past Contributor
 
Posts: 2321
Joined: 01 Jun 2006, 20:48
Real name: Igor

Re: Troll MOD

Postby igorw » 24 Jun 2008, 19:38

I hate cross-posting, but looking at this might be a good idea :oops:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p5942635
User avatar
igorw
Past Contributor
Past Contributor
 
Posts: 2321
Joined: 01 Jun 2006, 20:48
Real name: Igor

Re: Troll MOD

Postby momentum » 26 Jun 2008, 14:16

Started tonight with a clean snapshot of the public board, including database, then installed Alpha 2 as per the instructions. I then followed the instructions in the post at phpbb.com, logging in to the ACP and replacing the last part of the URL with "install".

All that got me this.
SQL ERROR [ mysqli ]

Table 'forum.phpbb_trolls' doesn't exist [1146]

An SQL error occurred while fetching this page. Please contact the Board Administrator if this problem persists.

I wish I could offer more feedback.

Craig.
User avatar
momentum
New member
New member
 
Posts: 37
Joined: 28 Feb 2008, 04:54
Location: Melbourne, Australia
Real name: Craig

Re: Troll MOD

Postby momentum » 27 Jun 2008, 12:16

Okay, I started again. Another copy of the live forum and a brand new copy of the database.

This time I managed to get the install to run properly. Seems I may have misread the instruction posted over at phpbb.com and hadn't retained the SID when replacing /adm/ with /install/ in the URL.

Now that I have it running, a quick test attempting to post a new topic under a troll'd username got me this error.
Fatal error: Declaration of troll_sleep::action() must be compatible with that of troll_action::action() in D:\xampplite\htdocs\phpbb3\includes\troll\troll_sleep.php on line 34

Hope that's a little more helpful than my previous posts.

Craig.
User avatar
momentum
New member
New member
 
Posts: 37
Joined: 28 Feb 2008, 04:54
Location: Melbourne, Australia
Real name: Craig

Re: Troll MOD

Postby igorw » 27 Jun 2008, 17:24

Thanks a lot! It' been addressed here: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p5978225

:roll:
User avatar
igorw
Past Contributor
Past Contributor
 
Posts: 2321
Joined: 01 Jun 2006, 20:48
Real name: Igor

Re: Troll MOD

Postby Bombadil » 03 Jul 2008, 20:06

Thanks Evil. The alfa 2 version works perfectly.

You're awsome!
Bombadil
New member
New member
 
Posts: 3
Joined: 10 Jun 2008, 02:02

Re: Troll MOD

Postby momentum » 15 Aug 2008, 13:14

Has development stalled on this one?

Craig.
User avatar
momentum
New member
New member
 
Posts: 37
Joined: 28 Feb 2008, 04:54
Location: Melbourne, Australia
Real name: Craig

Re: Troll MOD

Postby igorw » 15 Aug 2008, 13:19

A bit, but i did some great work on it yesterday :). There's still some work to be done until alpha3, but it will be awesome. ;)
User avatar
igorw
Past Contributor
Past Contributor
 
Posts: 2321
Joined: 01 Jun 2006, 20:48
Real name: Igor

Re: Troll MOD

Postby napus » 07 Jun 2009, 12:47

Hi, i'm installed this mod on a fresh phpBB3 3.0.5 and the installation went smooth, no errors at all.
But i'm installed on updated phpBB3 from 3.0.4 to 3.0.5 and i'm get the fallowing error:
troll.jpg

Any idea how to solve it??
napus
New member
New member
 
Posts: 5
Joined: 07 Jun 2009, 12:38

Re: Troll MOD

Postby igorw » 07 Jun 2009, 14:16

It's an alpha. You have to remove the TROLL constants from includes/constants.php.
User avatar
igorw
Past Contributor
Past Contributor
 
Posts: 2321
Joined: 01 Jun 2006, 20:48
Real name: Igor

Re: Troll MOD

Postby napus » 07 Jun 2009, 14:33

I haven't got it in includes/constants.php, i checked twice
napus
New member
New member
 
Posts: 5
Joined: 07 Jun 2009, 12:38

Re: Troll MOD

Postby igorw » 07 Jun 2009, 14:35

Make sure constants_troll.php is not included twice.
User avatar
igorw
Past Contributor
Past Contributor
 
Posts: 2321
Joined: 01 Jun 2006, 20:48
Real name: Igor

Re: Troll MOD

Postby napus » 08 Jun 2009, 08:35

Finally i found solution, don't know why this is happens, but i did following:
Open constants_troll.php and comment lines:
Code: Select all
//define('TROLLS_TABLE',            $table_prefix . 'trolls');
//define('TROLL_ACTIONS_TABLE',      $table_prefix . 'troll_actions');

Open constants.php and added these to lines and mod works fine, but during installation, installer asked me for eg. styles\prosilver\theme\install_main.html :?:
so i had to put these for files to my theme and after installation removed.
napus
New member
New member
 
Posts: 5
Joined: 07 Jun 2009, 12:38

PreviousNext

Return to MOD Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest